Din väg

Lyssnar du när ditt hjärta ropar?


När din inre gnista, din sanning, din själ vill påminna dig om vem du är och vad som är viktigt för dig, det som får ditt hjärta att sjunga.

Det är endast du som sitter på lösningen till ditt liv, din lycka och dina drömmar, och det i sig är fantastiskt! Det innebär att du kan skapa det liv du vill ha, om du är beredd att ta ansvar för ditt eget välbefinnande.

Vi vet alla att det krävs en inre förändring för att åstadkomma den yttre förändringen, men ändå fastnar vi i, och skyller på, de yttre omständigheterna när vi vandrar i våra gamla inövade mönster och tankar.

Är du beredd att släppa det som håller dig tillbaka för att ta reda på det som får ditt hjärta att sjunga? Vill du hitta din inre sanning och gnista?
All utveckling börjar med ett första steg, ett första andetag, att upptäcka en större verklighet där du skapar det liv du vill ha. Där verkligheten är oändligt mycket större än det du ser med ditt ”vardagsöga”.

Många är övertygade om att vi redan vandrat på jorden genom tidigare liv, se till att detta blir en enastående vandring (oavsett tidigare liv eller ej). Ingenting mer kommer hända i det här livet än Du själv tycker att Du är värd, och det är aldrig försent att börja nu (men kanske imorgon).

Låt oss samarbeta för att hitta din väg med hjärtat.
Om någon av mina kurser, privata sessioner och resor lockar dig, så varmt välkommen att höra av dig!

//Mia


 
Webbdesign GPdesign

LifePurpose          Mia Holm          070–770 07 55          mia@lifepurpose.se